Helsinki on Suomen pääkaupunki ja maamme sykkivä sydän – asuuhan siellä enemmän ihmisiä kuin missään muualla Suomessa. On selvää, että siellä missä on eniten ihmisiä, on myös tarjolla runsaasti viihdettä ja tekemistä. Kiireisen kaupungin sykkeessä elävät ihmiset kun usein kaipaavat ympärilleen väkeä ja päiviinsä tekemistä, myös kaikille vapaa-ajan tunneille. Kun kyseessä on ruuhkavuosiaan elävä ihminen, on selvää, että työnteon ja lapsiperhe-elämän pyörittämisen rinnalle halutaan muutakin kuin tavallista harmaata arkea. Sen vuoksi Helsingissä ollaankin panostettu siihen, että tekemistä tarjotaan aivan kaikille vauvasta vaariin ja vieläpä lähes vuorokauden ympäri. Mitä kaikkea Helsingissä sitten voi tehdä?

Tekemistä Helsingissä

  • Pariskunnalle

-Luksusruokailu

Kerran kun Helsingissä ollaan, eikö tekisikin mieli käydä syömässä oikein kunnolla? Nauti parhaiden kokkien valmistamista luksusaterioista ja mieleenpainuvista makuelämyksistä. Suussa sulavan ruoan lisäksi luksusravintolat tarjoavat myös loistavan palvelun, sekä kauniin ja usein myös some-ystävällisen kattauksen – kamerat siis esiin!

-Piknik-ristely

Mikäli ruokailu maissa kuulostaa turhan tavalliselta, voit viedä lounastreffit astetta pidemmälle ja lähteä parin tunnin piknik- risteilylle saaristoon. Herkullisen ruoan lisäksi saat nauttia myös huikeista maisemista. Muista kuitenkin ottaa mukaan asianmukaiset paperit, jotta reissu voi toteutua suunnitellusti!

  • Lapsiperheille

-Eläintarha

Jokainen pieni lapsi pitää eläimistä, ja kun eri eläinlajien nimiä ollaan vasta harjoittelemassa, ei mikään ole elämyksellisempää kuin vanha kunnon retki eläintarhaan. Eläintarharetki on paitsi oiva oppimistuokio lapselle, myös hyvää reippailua vanhemmille, sillä eläintarhassa tulee kuin varkain reippailtua pitkä matka. Korkeasaaressa myös vanhemmat voivat oppia uutta eläimistä.

-Kasvitieteellinen puutarha

Toinen oiva vaihtoehto eläintarhalle on kasvitieteellinen puutarha. Upeita kasveja, huumaavia tuoksuja ja räikeitä värejä – ja jälleen hyvä mahdollisuus oppia! Helsingin kasvitieteellinen puutarha on lisäksi suuri kokonaisuus, joka sisältää paljon mielenkiintoista tekemistä myös sisätiloissa kaiken ikäisille.

  • Kaveriporukalle

-Elämyslahja

Elämyslahjat ovat asia, jota tulee harvoin kokeiltua yksin. Kaveriporukalla hengailu on kuitenkin loistava syy kokeilla jotakin uutta – miten olisi vaikkapa pakohuone tai rage room?

-Huvipuisto

Perinteinen huvipuistoreissu kavereiden kanssa saattaa kuulostaa melko tavalliselta, mutta totuus on se, että huvipuistossa ei koskaan voi olla tylsää! Kuka voisikaan olla surullinen paikassa, joka on täynnä toinen toistaan jännittävämpiä elämyksiä?