Helsingissä sijaitsevat kaikkein suurimmat ja monen mielestä myös parhaimmat yökerhot. Illanviettopaikan voi valita sen mukaan, missä yleensä soitetaan juuri itselle mieluista musiikkia tai missä on mahdollista tavata oman henkisiä ihmisiä. Osassa yökerhoja on tarjolla myös muita oheispalveluita ja drinkkien lisäksi mahdollisuus myös ruokailuun. Lue sivustoltamme lisää Helsingin suosituimmista yökerhoista.

Teatteri

Vuodesta 2000 alkaen toiminut yökerho Teatteri on avoinna viikonloppuisin yhdestätoista aina aamuviiteen saakka. Samaan ravintolakokonaisuuteen kuuluu myös erilaisia ravintoloita, joissa voit aloittaa bileiltasi hyvien juomien tai vaikka illallisen merkeissä. Lisäksi Teatterissa voi järjestää omia tilaisuuksia, kuten cocktailkutsuja tai varata pöydän illan ajaksi koko seurueelle.

Baarikärpänen

Rentoa menoa etsivälle Helsingin keskustassa sijaitseva Baarikärpänen on oiva valinta. Ravintola on avattu vuonna 2001 ja se on etenkin nuoremman bilekansan suosiossa. Tässä ravintolassa voit tanssia suosituimpien hittibiisien tahdissa tai piipahtaa erilliselle karaoke-puolelle laulamaan omia suosikkejasi tai nauttimaan toisten esityksistä. Baarikärpäsessä järjestetään toisinaan myös erilaisia klubi-iltoja sekä pubivisoja ja muuta viihdettä tavallisen yökerhoillan piristykseksi.

Skohan

Aivan Helsingin ytimessä, Keskuskadulla, sijaitsee jo legendaariseksi noussut yökerho Skohan. Tämä ravintola tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja sen mukaan minkälaista illanviettoa olet etsimässä tai missä seurueessa aiot juhlia. Tila koostuu neljästä erillisestä alueesta, joista jokaisessa on aivan omanlaisensa tunnelma. Voit toki viettää aikaa vaikka jokaisessa tai valita suosikkisi. Haluatko tanssia aamuun asti, jutella leppoisasti ystävän kanssa hyvän drinkin äärellä vai vaikka kokeilla miten karaoke sinulta sujuu? Kaikki tämä onnistuu Skohanissa. Ja jos kaipaat vilvoittelua, tästä yökerhosta löytyy yksi Helsingin kehutuimmista terasseista.

Mummotunneli

Lähes käsitteeksi noussut Mummotunneli tarjoaa monipuolisia palveluita päiväsaikaan ruokaileville ja hyvää kahvipaikkaa etsiville. Iltaisin se kutsuu kaikki kaupungin parhaisiin bileisiin. Tänne voit tulla nauttimaan niin livebändien esityksistä kuin tanssimaan parhaimpien tiskijukkien pyörittämän musiikin tahdissa. Perjantaisin Mummotunnelin valtaa hittimusiikkia rakastava hieman nuorempi bilekansa, jolle on tarjolla hyvän musiikin ja seuran lisäksi edullisia juomia sekä karaokea aina aamuun asti. Lauantaisin liikkeellä on yleensä hieman varttuneempaa väkeä, mutta viihdettä on kuitenkin tarjolla kaikille.